Vopred sa opsravedlnujem, ale nenapadlo ma narychlo kam tak rychlo zaradit tento prispevok, tak zneuzijem temu na jednorazove oznamy. xD
Takze, prave som dokoncila kratky research o predaji mange
No som celkom milo prekvapena, lebo mozno to uz viete alebo nie ale
brloh postupne rozvija svoj
predaj japonskej
mangy . Dokonca som si ani na CS nevsimla ze to prave brloh rpedava vsetku tu mangu (doslo mi to vlaste az teraz...
)
Som prave bola asi po pol roku na ich stranke a co nevidim, same zname (ako prekoho ^^) mangy ako napr.
Naruto, One Piece, Trigon, Oh my godness, Yu-gi-oh, Ruroni Kendhin, Usagi, Dragon Balz a dokonca aj nejaka ceska manga... Teda o tom ze v
Phata Rhei existuje maly zasity kutik v oddeleni zahranicnej literatury kde sa da najst sem-tam nejaky utrzok mangy som vedela... ale ten brloh ma fakt prekvapil (aj ked to asi neni taka cerstva sprava pre tych co uz o tom vedia dlhsie ale mna to teda teraz dostalo xD).
No a potom je tu este
mangashop.cz, ktory odporucam ako zdroj darcekov (myslim tie ktore si doprajete alebo dostanete vy:) ) na Vianoce, pretoze ako uz som niekde spominal, tak dali do rpedaja mangu a anime, uz neviem prene co vo forme anime a co v mange ale maju tam zatial Death Note, Naruta, Bleach, Elfen Lide, Ghost in the shell, Wolfs Rain a mozno este nieco co som zabudla, ale kazdopadne hodlaju este doobjednat aj dalsie tituly, takze myslim, ze do vianoc sa je na co tesit. ^^
uf, na ak si toto nejaky otaku precita gratulujem!
ale co, nuda je silny motivator na pisanie takychto prispevkov xD
EDIT:
prave vidim nejake shounen-ai anime na 3 DVD/specialne pre Nasi, Tami, Ayame, Chercherin a neviem koho este
/
Loveless