No kedze sa nudim tak sem hodim nejaku Valentinsku poviedku ale iba taku kratucku
(ja viem niektore opisy budu dost od veci ale co uz so mnou )
P.S. dej je asi tak keď už majú okolo 16-17 rokov....
VALENTÍN V KONOHE:
Naruto: (potichu sa zakrádam ku svojej obeti...skočil som na ňu a zakril jej oči) Áááááá mám ťa. Hádaj kto je?...Čože ? (postava sa zmenila na dym...bol to klon...potom som ucítil chladnú čepel kunaia priloženého k svojmu krku...)
Sasuke: Keby si bol viac trénoval a nerobil blbosti...
Naruto: ...nebol by som v tejto šlamastike...Ja viem, ja viem. Pustíš ma, alebo tu takto budeme stáť ešte dlho...
Sasuke: Pf...(pustil som ho a sadol si do jediného kresla v miestnosti. Okrem neho tu bola ešte velká postel a malá kuchynka a pár dekorácii aby byt nepôsobil tak chladne)
Naruto: Sasuke?
Sasuke: Hm?
Naruto: Čo mi dáš na Valentina?
Sasuke: No tak prrr. Ja ti nič nedám a vieš prečo? Lebo ho neznášam. Všetky tie zamilované páry držiace sa za ruku a tá rúžová. Fuj!
Naruto: Ale no tak. Ja viem, že doteraz si nemal dovôd ho slávit, ale teraz máš mňa... No tak prosííím. Bude to skvelé. Ja dám darček tebe a ty mne. To bude užasná príležitosť zažiť aspoň jednu akotak romantickú chvíľu.
Sasuke: Príležitosť jasnééé.....Vždy keď letia okolo mňa tak im s radosťou mávam...
Naruto: Sasuke ty vobec nemáš zmysel pre romantiku!
Sasuke: To si uhádol.
Naruto: (naštvane som sa otočil a nezabudol za sebou tresknut dverami Sasukeho bytu)
Sasuke: *ach ty môj malý hlupáčik myslíš, že ti len tak prezradím moje tajomnstvo. Nie nie. Pekne si do zajtra počkáš...*
Zajra......
Naruto: *kúpil som mu len čokoládu a nové kunaie na viac som nemal peniaze....dúfam, že ma nevyhodí keď uvidí, že má tvar srdca (ta čokoláda samozrejme)...*(zatial som došiel k dverám Sasukeho bytu a zaklopal...)
Sasuke: Á to si ty...
Naruto: *vždy rovnako prekvapený....ako keby čakal Sakuru či čo....* No hej len ti dám darček a pôjdem.
Sasuke: To počká. Poď za mnou.
Naruto: Kam?
Sasuke: Nechaj sa prekvapiť...
(a tak isli a presli celu Konohu...teraz stali pred nejakym 3-poschodovým domom. Sasuke rozdhodne otvoril dvere a počkal kým Naruto vstúpi. Prišli na 3 poschodie a tam sa postavil pred dvere z čierneho dreva. Sasuke vytiahol kluče a otvoril ich. Vstúpili dnu.
Nauto: (nechápavo sa naňho zahladím....)
Sasuke: (je zlatý keď vidím, že nechápe...) Páči sa ti ten byt?
Naruto: No áno....
Sasuke: To dúfam, lebo tu ododneška budeš bývať...
Naruto: Čo??? (skočil som mu do reči)
Sasuke: ...so mnou.
Naruto: ?????????????????????????????????????????????????????????
Sasuke: ...
Naruto: (vytiahol som kunai) Kto si a čo si urobil Sasukemu?
Sasuke: Baka!
Naruto: *je to on....* Ale...nechápem....myslel som, že Valentína nesláviš.
Sasuke: Ja? To som nikdy netvrdil...(s úmevom sa dívam jeho prekvapenú tvár) *myslím, že už ho nebudem ďalej trápiť*
Sasuke: Dobre. Priznávam, klamal som. Malo to byť prekvapenie. Už dlho som to plánoval.
Naruto: Myslel som si, že ma nemôžeš vystáť. (urobil som smutne oči, aj keď viem, že to nie je pravda)
Sasuke: No dobre keď to musíš počuť. Milujem ťa a chcem byť s tebou čo najčastejšie....stačí?
Naruto: Bohate (usmial som sa a skočil mu okolo krku)
Sasuke: (prevrátil som očami a objal ho...)
Naruto: (trochu som sa odtiahol a dal mu pusu. Potom som ho pustil a začal smátrať v tašte, ktorú som priniesol. Vytiahol som darček a so žiarivým úsmevom mu ho podal)
Sasuke: (prekvapene si od neho balíček vezmem, lebo som zabudol, že mi niečo kúpil. Otvorím to a uvidím čokoládu trochu nešikovne zabalenú v červenom obale a pár kunaiou) *myslím, že sa s ním ešte trochu pohrám...* No čakal som niečo viac...
Naruto: (najprv sa naňho zdesene pozriem no potom uvidím ohníček smiechu v jeho očiach. Dobre keď sa chce hrať tak sa podvolím...) Áno? A čo také?
Sasuke: No ja neviem...
Naruto: Aj keby som ti nič nedal ja ti nestačím?
Sasuke: Hmmm (prehladnem si ho od hlavy po pätu. Od tých časou, keď bol ešte len genin, poriadne vyrástol, ale hlavne sa mu zmenila tvár. Vyzera ovela lepšie ako predtým....) Stačíš!!! (so smiechom vykríknem a zvalím ho na postel)
Naruto: (začnem sa smiať tiež a pretočím ho pod seba. Potom sa k nemu nahnem a pošepkám mu do ucha) Sasuke?
Sasuke: Hm? (spojne sa zavrtím a obímem ho okolo pása)
Naruto: Ty si môj najkrajši darček aký som kedy dostal. Milujem ťa Sasuke.
Sasuke: Aj ja ťa milujem Naruto. (ešte stihnem odpovedať kým ma neumlčí svojimi perami..............................)
KONEC JAPONEC (že komu tu hrabka (jak by povedala Nasi). No snad sa páčilo a pravopis si PROSÍM NEVŠIMAJTE!!!!!! Sajonara)