"Kde vězí?" mumlal si Zabuza Momochi pod vousy "První rande a přijde pozdě!"
Z pozarohu se vyřítila dívka "Promiň mi, Zabuzo, ale Akatsuki poslali místo Tobiho mě..." omlouval se blondýna.
Zabuzovi se v očích oběvili srdíčka "To... To... neeva... To nevadí!" vzchopil se nakonec Zabuza a nabídl bloncce rámě
"Promiň, ale jsem tu obchodně :-P"
"Aha..." řekl Zabuza slesle "A kde je Tobi? Proč nepřišel on?"
"Tobi si hrál a nějak..." B. teď měla smutek v očích "Spolkl moje náušnice..." prohlásila nakonec a hlasitě se rozvzlykala
Zabuza ji začal konejšit "To bude dobrý a proč nemáš nový?"
"Pein mi nechce pořídit stejný, protože tvrdí, že sem si ho před rokem nechtěl vzít..."
ZAbuza vyvalil oči "Nechtěl?"
"NE!" vykřikla B. "Nechtěl sem si ho vzít, protože bych musel bejt v domáctnosti jako ženská... A co víc!" dlouhé trapné ticho "Jak by to vypadalo večer?"
"Ale ty nejsi ONA?" děsil se a zároveň se radoval Zabuza
"NE! Kdybych byl ONA, tak jsem si Peina už dávno vzal. Víš jakje bohatej? Viděl si Akatsuki sídlo?"
"Ne..." odpověděl Zabuza v tranzu
"No a ani neuvidíš!" řekl Deidara a udělalo to BUM!
No a ZAbuza ležel s hlavou metr od krku a končetinami pocházenými daleko od těla.
"JUJ! Za tohle mě Pein zabije... Nebo spíš vo--de!" Deidara začal vzlykat "Budu se muset vydat do světa..."
Deidara si natrhal trávu (spíš Mariánku) u Akatsuki sídla, ale dovnitř se vidal až po odbití půlnoci, když všichni už měli spát.
Odešel do jeho EXpokojíku a sbalil si pár minisukní a minitřiček z jeho šatníku.
Jeho kroky směřovali ke kuchyni, kde si sbalil jen to nejdůležitější jídlo, co potřeboval (ohledy na FAKT, že lednice byla po jeho obchůzce úplně prázdná, asi nebral...) a pak zabloudil k Peinovo ložnici, ze které se ozývali jakési zvuky, které Pein vydával jen, když tam měla nějakého pěkného hocha...
"Kdo to může být?" zeptal se sám sebe Deidara, ale to neměl, páč se za nim objevila Konan
"Ahoj Deidaro. Co ty tady?"
"Jjjjj... já?" vykoktal "Já jsem jen šel na výlet..."
"Deidaro, a co třeba to říct Peinovi?" zeptala se a chtěla otevřít Peinovi dveře
"NE!" zarazil ji šeptem Deidara "Prosím! Udělám cokoliv!"
"Už ti bylo 18? Nebo 15?"
"Ne..."
"Tak to můžeš jít ke mě do ložnice!" řekla nadšeně konan a běžela k sobě do pokoje, Deidaru držela za ruku. Deidara nestíhal a tak, když museli na dlouhé chodbě zatočit se rozplácl na zdi.
Asi po 3 hodinách Konan Deidaru konečně pustila a za jeho "výkon" slíbila, že Peinovi neřekne nic o jeho "nesmislném úprku".
Deidara byl s ranečkem přes rameno už pěknou chvíli na cestě, ale došel teprve do Konohy.
"Áááááááááááááá!" začal řvát Kakashi sensei, který dosud držel Sasukeho za ruku a něco mu šeptal do ucha. Sasuke si ho nevšímal.
Deidara mu oplatil pozdrav svím prozpěvujícím hlasem "Uááááááááááááááááá!!!" Kakashi bleskurychle pustil Sasukeho a vrhl se do náručí bloňďatému chlapci.
"Ach Deidaro! Jak si mi chyběl! Ty noci bez tebe byli k nesnesení!"
"Kakashi, ale já jsem zhřešil!"
"Co?!" vylekal se sensei
"Konan na mě chtěla prásknout, že odcházím na výlet... A tak jsem jí podplatil, ale nemyslel jsem, že bude chtít zrovna TOHLE!"
"Deidaro." chlácholil ho Kakashi "To bude dobrý. Uklidni se, nebreč."
"Já chci do divadla! Já chci být herečkou!"
"Jééé! Tak to pro tebe mám práci!" radoval se KAkashi a vlek Deidaru do malého KONOHY-divadla "Máme tu uchazečku o to místo Nevěrnice!"
"A já budu hrát milenku? A čí?" vyptával se Deidara Kakashiho po zápisu
"Budeš moje milenka. Ale pojedeme rovnou na VOSTRO, jasný? Žádný předehry, ani... Ale, vždyť to znáš, ne?"
Deidara přikývl, ale druhý den toho litoval... KAkashi si s ním užíval celou noc a celej druhej den na pódiu.
Deidara se rozhodl odejít. Vrátit se k Akatsuki a už nikdy nejít do Konohy.
Deidara se složil na prahu Akatsuki sídla a nechal si zdát sen, že se mu líbí děvčata. Probudil se s boulí na hlavě a v nemocnici "Kde to sem?"
"U mě doma!" vykřikla dívka, která měla žluto-modro-růžovo-červeno-zelenou hlavu a stejné míchané oči. Deidara jí obejmul "Ahoj, Krasavice!"
"No hurá! Bratříček se vzpamatoval!"
"Už jsem ti někdy řekl, jak moc si hezká?"
"Deidaro!" výskla "Už se ti nelíbí chalani, ale děvčata?"
"Asi ano..."
"To je super!"
"Deidaro!!!" ozval se čísi hlas a Krasavice i nemocniční lůžko zmizelo "Vstávej! Vstávej! Deidaroooooo!"
"Coo jee Toobii?"
"Pein tě asi zase znásilnil!"
"Cože? Ale já už nechci!"
"Vím, Konan nám to říkala!"
"Tak to bude peklo! A kde sou ostatní?"
"No víš, on je Pein všechny zakopal a zalil... Prej aby rostli jako kytky... Já sem se schoval a stejně po mě de."
"A proč?"
"Asi se z toho zbláznil..."
"Tralálalálalálálááááááááááááá" ozvalo se a odkudsi se vynořil Pein v růžových minišatičkách "Ahoj! Děvčata!" zvolal radostně a rozběhl se k chlapcům.
"Utíííííííííííííííkej!" zařvali jeden na ruhého a bili v trapu...